Kano se vrací do Mortal Kombatu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Kano se vrací do Mortal Kombatu

Kano se vrací do Mortal Kombatu

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

12. 8. 2014 09:31 2
Reklama

Očekávání fanoušků se naplnila a NetherRealm Studios oznamují, že v seznamu hratelných postav v Mortal Kombat X nebude chybět padouch s kybernetickými implantáty Kano, který se v sérii objevil již v prvním dílu. V představovacím videu jeho postavu uvedl jeden z tvůrců série, Ed Boon.

V MKX se setkáváme s trochu starším Kanem, který však podstoupil ještě více kybernetických modifikací, jenž mu zajišťují variabilitu ve všech třech variantách jeho bojového stylu. Jako Cutthroat využívá posílených útoků s noži a silnějších ran, jež mu umožnuje jeho mechanické srdce. Cybernetic styl pak aktivuje jeho laserové oko, které společně s granáty dokáží jeho protivníka pořádně sesmažit z dálky. Poslední bojový styl Commando Kanovi umožní chytat soupeře a bezmocného ho pak zbít nebo probodnout svým nožem.

Ukázka představuje i novou lokaci v džungli, ve které lze využít zavěšených liján pro nečekaný útok shora. A nakonec video ukazuje i Kanovu fatalitu... Co myslíte, jak hluboko vidí do hlavy svých nepřátel?

Mortal Kombat X vyjde příští rok na PC, PS4, Xbox One, PS3 a Xbox 360.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama