Ubisoft odhaluje nové Heroes VII
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ubisoft odhaluje nové Heroes VII

Ubisoft odhaluje nové Heroes VII

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

13. 8. 2014 14:29 22
Reklama

Série Heroes of Might & Magic, nebo nově v opačném sledu slov, patří k legendám mezi tahovými strategiemi. Mnozí sice vidí vrchol ve třetím dílu, který je i po letech velmi oblíbený, nicméně doba jde dál a ne všechno, co se objevilo po legendární trojce, patří automaticky do šrotu. Doufejme, že se k těm lepším dílům přikloní i novinka Might & Magic Heroes VII, která byla dnes mimo záři reflektorů odhalena.

O vývoj hry se opět postarají němečtí vývojáři z Limbic Entertainment, kteří se podepsali jak pod Heroes VI, tak i pod Might & Magic X. Jejich snahou je vystavět hru na osvědčených prvcích, které dosud neznámým způsobem rozvedou a samozřejmě vylepší, aby se hráči nenudili a mohli zažít něco nového. Bohužel, z dosavadních informací byl zkonkretizován pouze příběh, který bude vyprávět o mladém vévodovi Ivanovi, snažícím se sjednotit zemi v čase vlastenecké války. K dispozici mu bude šestice rádců ze vzdálených zemí, které podpoří jeho nároky na trůn a pomohou mu v těžkém boji.

Co se týče vlastního hraní, zatím nic nenasvědčuje tomu, že by se mělo pokračování vzdalovat od původní myšlenky, jen v tuto chvíli není zcela jasné, jaké frakce se ve finální verzi nakonec objeví. Vývojáři totiž zahájili anketu, v níž mohou fanoušci zvolit dvě z celkových šesti frakcí a upravit si tak hru alespoň částečně ke svému obrazu. Vedle zástupců Haven, Academy, Stronghold a Necropolis se v tuto chvíli jedná o pátém dílku do skládanky a hráči vybírají mezi armádami Sylvan a Fortress.

Pokud se chcete do hlasování zapojit i vy, stačí navštívit čerstvě spuštěné oficiální stránky hry a zaregistrovat se do programu Shadow Council, alias Stínové rady. Další informace a konkrétní detaily by měly z vývojářů začít padat co nevidět, podle všech náznaků je ale vývoj teprve ve své první polovině a dovolíme si tvrdit, že se hry nedočkáme dříve než za rok. Pro tuto chvíli tedy zchlaďte nadšení alespoň debutovým CGI trailerem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama