Cities: Skylines odhaleno na GC
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Cities: Skylines odhaleno na GC

Cities: Skylines odhaleno na GC

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

15. 8. 2014 21:44
Reklama

Paradox se nestydí jít rovnou proti loňskému SimCity a v prvním traileru na Cities: Skylines slibuje snad vše, co si mohli stavitelé virtuálních měst jen přát.

Další díl série Cities od tvůrců Cities in Motion se zaměří na stavbu obřích měst dle hráčovy chuti. Novinkou by mělo být možnost svá města rozdělit do čtvrtí, každé s vlastním jménem a stylem, a klíčem k úspěchu správné nastavení lokálních předpisů, daní a politk.

Budovy a různé typy služeb se budou odemykat postupně, jak vaše město bude růst, až k monumentálním architektonických zázrakům, jejichž nesnadné dosažení by mělo sloužit jako end-game. Čistě ve vašich rukách by měla být stavba silnic, dálnic, nadjezdů, podjezdů, mostů a rozvržení hromadné dopravy.

Vývojáři z Colossal Order také slibují extenzivní podporu modů, která umožní různý uživatelský obsah i třeba fanouškovské úpravy. Z traileru, který ukazuje hru v alfa fázi a lze tedy omluvit nízkou variabilitu a strohost dosavadních budov, si můžeme povšimnout, že od always online debaklu v SimCity se z offline hraní stala další "funkcionalita", kterou se lze chlubit. Inu, doba pokročila...

Kdy se s Cities: Skylines setkáme Paradox zatím neprozradil, ale už z ukázky je jasné, že EA má v plánované hře silného konkurenta. Ostatně, už jenom rozloha měst by mohla přilákat všechny, kterým se parcely v SimCity zdály příliš malé.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama