Gwent je karetní hra ze Zaklínače 3
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Gwent je karetní hra ze Zaklínače 3

Gwent je karetní hra ze Zaklínače 3

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

15. 8. 2014 16:49 1
Reklama

CD Projekt Red právě odhalil, že v třetím Zaklínači si budeme moci mezi číštěním bažin od příšer a lovem vlkodlaků také odpočinout a zahrát si originální karetní hru Gwent.

Polští vývojáři se zřejmě inspirovali úspěchem Hearthstone a do hry přidali hru, ve které se utkají dva hráči se svými balíčky karet. Ty budou obsahovat různá kouzla a útočné jednotky celkem ze čtyř tříd. Karet by ve hře mělo být více než 150.

Vývojáři na Gamescomu přiblížili historii karetní hry, za kterou stojí znudění trpaslíci. Gwent je hra, kterou vymysleli a po staletí po hospodách k dokonalosti vybrousili trpaslíci. Je to zdánlivě jednoduchá, ale hluboká hra, kterou si oblíbili jak tuláci unavení po dlouhých cestách, tak i šlechtici, kteří chtějí oživit táhnoucí se večírky."

Karetní hru v počítačové hře si budou moci zahrát všichni hráči na všech platformách, ale pro ty, kteří si plánují pořídit sběratelskou edici hry na Xbox One má CD Projekt Red překvapení. Tato edice bude navíc obsahovat dva skutečné balíčky Gwentu společně s plátěnou mapou. To zní docela lákavě...

Gwent je karetní hra ze Zaklínače 3
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama