Notch se na Oculus už nezlobí
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Notch se na Oculus už nezlobí

Notch se na Oculus už nezlobí

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

19. 8. 2014 07:19 3
Reklama

Sledovat Twittery významných herních osobností je občas lepší než se dívat na telenovely. Vlastně je to v podstatě vždy lepší než se dívat na telenovely, ale ani na Twitteru o lidské drama nepřijdete.

Po včerejším Fishově výbuchu tu máme Markuse Notche Perssona, který dříve v reakci na akvizici Oculus VR Facebookem od jakékoliv možnosti podpory virtuální reality ve svém Minecraftu hlasitě ustoupil. Dle jednoho ze svých posledních tweetů se ale s celou situací vyrovnal.

„Už jsem oficiálně přestal zlobit na Facebook, že koupil Oculus. Teď se místo totho zlobím, že mám na oblíbené ponožce díru."

Je důležité pracovat na svých citech a dusit v sobě zlobu určitě není zdravé. Nicméně se tweetu chytil John Carmack, který před časem opustil id Software, aby se stal největším jménem připravované VR helmy: „Stačí jen slůvko, pošli nám zdroj a já se postarám, aby to dobře beželo na ty víš čem." odpověděl Carmack.

Dočkáme se tedy Minecraftu na Oculu? Dočkáme se Cliffhorse na Oculu? Jak to dopadne s dírou na Notchově ponožce? To se dozvíte v dalším díle!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama