Ubisoft omezuje podporu Wii U
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ubisoft omezuje podporu Wii U

Ubisoft omezuje podporu Wii U

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

19. 8. 2014 12:14 1
Reklama

Ubisoft byl dlouhou dobu jednou z posledních vlaštovkou z velkých vydavatelů, kteří ještě stále podporovali konzole od Nintenda. Jeho ZombiU bylo velkým titulem pro Wii U a dlouho to vypadalo, že podpora Wii U jen tak neopadne, nicméně náznaky z poslední doby (výrazné opoždění Watch Dogs) našeptávaly, že tomu tak nemusí být navždy.

A skutečně, Yves Guillemot prohlašuje, že Ubisoft prozatím opouští od vydávání velkých her pro Wii U a následuje tak příklad například EA či Bethesdy. Posledním velkým titulem pro Wii U bude Watch Dogs. A důvod? Dle CEO Ubisoftu není Wii U platformou určenou pro dospělé tituly. Své ostré tvrzení dokládá slabými prodejními čísly Assassin’s Creed IV: Black Flag, které na Wii U vyšlo minulý rok. Celkově se prodeje Wii U titulů podílely na ziscích společnosti pouhými třemi procenty, což je zároveň jednoprocentní propad oproti loňskému roku.

O úplný konec podpory však nejde – Ubisoft stále bude dodávat tituly menší, casual, Yves za všechny jmenuje například sérii Just Dance. Watch Dogs však skutečně bude, alespoň prozatím, posledním „velkým“ titulem. Yves tím zároveň slibuje, že hackerská akce na Wii U skutečně vyjde. Kdy, to je zatím otázkou.

Nezbývá nám tedy než zatlačit slzu a vyprovokovat vás k diskuzi. Zajímá nás především názor těch z vás, kteří Wii U skutečně vlastníte – souhlasíte s interpretací slov Yvese takovou, že se Wii U hodí spíše na hry rodinné, casual a party tituly?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama