Dreamfall Chapters v 4K rozlišení
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dreamfall Chapters v 4K rozlišení

Dreamfall Chapters v 4K rozlišení

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

25. 8. 2014 18:47 17
Reklama

Společně s malým rozruchem ohledně konzolové exkluzivity adventury Dreamfall Chapters tvůrci z Red Thread Games vypustili do světa několik screenshotů ze hry ve vysokém 4K rozlišení. Hra samotná pak také poběží v 4K rozlišení, ale bude pro to samozřejmě vyžadovat silný hardware. Unity engine zajistí, že ve standardnějším rozlišení hra pojede i na průměrně vybavených počítačích.

Na nich jedna z hlavních postav hry, snílek Zoë ve stylu Kim Čong-ila kouká na různé věci. Bystří hráči si všimnou na druhém obrázku nápisu Seraph Kavarna, který nám připomíná, že středoevropské Europolis, ve kterém se budeme se Zoë nacházet, stojí na místě České republiky a můžeme se tak těšit na několik drobností, které našince potěší. Nejen již dříve odhalené česky mluvící poplenice, ale dle twitteru autora hry i prý nějaký smažák a z nejnovějšího updatu se dozvídáme o podniku Propast Souk a barech v ulici Kaprova.

Vedle oznámení, že Dreamfall Chapters vyjde za pár měsíců v první epizodě současně anglicky a německy se na Gamescomu také ohlásila hudební soutěž, které se mohou zúčastnit všichni talentovaní hráči a fanoušci série. Red Thread Games vyzývá komunitu hráčů, aby přispěla hudbou, která by se ve hře objevila jako písničky v rádiu, v barech nebo od pouličních hudebníků. A jelikož se Dreamfall Chapters budou opět odehrávat ve dvou světech, technologicky pokročilém Starku a fantastické, jakoby středověké Arcadii, možnost hudebních žánrů je prakticky dvojnásobná. Soutěž začíná už tuto středu a potrvá do 20. září.

Dreamfall Chapters vyjdou epizodicky po jednotlivých knihách. Tu první s názvem Reborn očekáváme letos na podzim. Podívejte se na trailer.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama