Multiplayer v DA nebude povinný
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Multiplayer v DA nebude povinný

Multiplayer v DA nebude povinný

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

27. 8. 2014 08:19 5
Reklama

Dragon Age: Inquisition se nevydá po stopách Mass Effect 3 a mutliplayerovou složku hry zanechá oddělenou od té singleplayerové. Už žádné hraní misí z jinými hráči, abyste získali nějaké výhody v příběhové linii. Mark Darrah z BioWare slibuje, že žádný obsah singleplayerové kampaně nebude podmíněný hraním kooperativního multiplayeru, ale to neznamená, že by vás měla hra více hráčů přestat zajímat.

Naopak, multiplayer v Inquisition zní docela zajímavě. Při vydání bude hra obsahovat tři mise pro spolupracující skupinu čtyř hráčů. Každá z misí náhodně vygeneruje rozlehlou oblast, přes kterou se budete muset s dalšími hráči probít v několika potyčkách, které na rozdíl od singlu poběží pouze v realném čase, ale na druhou stranu budete ovládat pouze jednu postavu - svého inkvizitora.

Jednotlivé mise by měly hodně spoléhat na prvek náhody a mnoho různých variant obsahu a i při opakovaném hraní by se hráči neměli nudit. A rozhodně to přidává důvod proč u hry zůstat i po dokončení příběhu.

BioWare s novým Dragon Age plánuje dlouhodobé zásobování novým obsahem. Nevyhnutelná DLC po vydání hry budou přidávat nové postavy (k současným devíti!), nové úrovně a bezpochyby i nové mise pro multiplayer. Ten ostatně BioWare nehodlá zpoplatnit, ale nabídne možnost, jak si urychlit postup zakoupením "platinové měny".

Dragon Age: Inquisition vychází 21. listopadu na PC, PS4, Xbox One, PS3 a Xbox 360.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama