Nová Metro hra bude jiná, asi spinoff
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nová Metro hra bude jiná, asi spinoff

Nová Metro hra bude jiná, asi spinoff

Ondřej Švára

Ondřej Švára

28. 8. 2014 05:18 1
Reklama

Zatímco si série Metro v pátek odbude svoji obnovenou premiéru, autoři postapokalyptické série už pracují na něčem jiném než jen remasterovaném retru. Nejde pochopitelně o nic menšího než o zcela novou hru. Vlastně rovnou dvě. 

Se zprávou přišel ukrajinský server ITC. 4A Games podle interview s Andrejem Prokhorovem pracují nyní hned na dvou nových projektech. Jeden z nich je nová Metro hra, která se ovšem podle prvních informací bude od současné podoby série velmi odlišovat, spíš by mohlo jít o spin off, než o klasické pokračování. 4A Games nicméně ujistili, že hra bude opět čerpat motivy ze světa Metra, a že autoři nadále udržují úspěšnou spolupráci s autorem knižní předlohy Dmitrijem Glukhovskym, který pro novou hru píše scénář. 

Druhým projektem bude vesmírná střílečka, jež představí nový mimozemský svět a rasu. Bojovat by se mělo na cizí planetě. Hra prý má přinést zcela nový pohled na tvorbu herního designu, struktury i herních nápadů. Zatím je však ve velmi raném stádiu vývoje. 

Na závěr autoři prozradili, že by jejich hry měly nativně běžet při 30 snímcích za vteřinu, což je vzhledem k edici Redux pokles (60fps), nicméně tím naznačují, jak velké a detailní obě nové hry budou.

 

 

 

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama