Nové Borderlands rozšíří 4 DLC
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nové Borderlands rozšíří 4 DLC

Nové Borderlands rozšíří 4 DLC

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

31. 8. 2014 21:18 4
Reklama

V rámci PAX v americkém Seattlu o sobě také dal vědět mimo další společnosti také Gearbox v souvislosti s očekávaným „pokračováním“ série Borderlands. Informace se týkala DLC programu, jeho rozsahu a v neposlední řadě také ceně.

Nové Borderlands rozšíří 4 DLC
i Zdroj: Hrej.cz

Borderlands: The Pre-Sequel se dočká čtveřice DLC a chybět nesmí ani možnost zakoupení season passu. Čtyři zmíněná DLC pochopitelně budou součástí season passu, jehož je stanovena na 30 dolarů s tím, že každé jednotlivé DLC bude samostatně stát dolarů deset. Každý, kdo si hru předobjedná pak dostane bonus zdarma v podobě balíčku Shock Drop Slaughter Pit obsahující sérii výzev v podobě vln nepřátel útočících na hráče v opuštěném komplexu společnosti Dahl. Toto DLC bude následovat příklad předchozích rozsáhlejších DLC a nebude tedy součástí season passu a zájemci si jej budou muset pořídit zvlášť.

Borderlands: The Pre-Sequel vychází v Evropě na starší konzole a PC 17. října. O verzích pro nové konzole zatím slovo nepadlo, ale dá se předpokládat, že na ty zamíří až případný třetí díl série.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama