Sims 4 dostávají day one patch
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sims 4 dostávají day one patch

Sims 4 dostávají day one patch

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

2. 9. 2014 16:32 2
Reklama

Série Sims se s tím nikdy moc nemazala, a například pozornost při načítacích obrazovkách vždy slibovala nějakou zajímavou či humornou perlu. Dnes vychází ve spojených státech čtvrtý díl, u nás až ve čtvrtek, nicméně již teď víme, že až k nám hra dorazí, čeká nás day one patch.

A jeho popis se nese v podobně odlehčeném duchu a chytře tak zastírá fakt, že vůbec nějaký day one patch existuje. Kromě dvou zásadních oprav chyb, které způsobovaly pád hry, se můžeme těšit také na pár maličkostí. Těm dominuje například zaneprázdněný smrťák, který nemá čas na všechny své obdivovatele (nelze s ním chodit na rande pokaždé, když se hráči zamane) a děti, které se mohly mít v určitý moment tendenci k nekontrolovanému množení se. Kompletní seznam změn je v angličtině k dispozici zde.

Faktem však je, že ať už jsou poznámky k aktualizaci vtipné či nikoli, tak se nám sotva může líbit fakt, že je day one patch již natolik běžným jevem. Samozřejmě je nutno férově podotknout, že některé jsou příjemnější, třeba jako nedávný foto mód pro PS4 edici The Last of Us.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama