Alan Wake by mohl mít pokračování
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Alan Wake by mohl mít pokračování

Alan Wake by mohl mít pokračování

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

5. 9. 2014 14:42 5
Reklama

Remedy má nyní plné ruce práce s Quantum Break, to však tomuto finskému vývojářskému studiu nebrání v tom, aby směle vyhlíželi vstříc budoucnosti. GameSpot přichází se zprávou, že minulý hit studia, Alan Wake, není tak docela zapomenut a v budoucnosti se možná dokonce dočkáme pokračování.

Sam Lake v rozhovoru se serverem Xbox Achievements tvrdí, že jsou pyšní na veškerou svoji minulou tvorbu (a my se jim nedivíme). Tím chce zároveň naznačit, že nemají žádný problém se k některé ze svých předešlých značek navrátit. Jedním takový návratem by mohl být právě Alan Wake. S pokračováním Alana Wakea to prý sice nevyšlo nyní (důvodem neúspěchu prý byla neschopnost najít vhodného investora) a jedinou možností prý bylo vyvinout pokračování takové, které by nedosahovalo zamýšlených kvalit.

K tomu ale naštěstí nedošlo. Prý to však vůbec neznamená, že by mělo pokračování tohoto mysteriózního příběhu spisovatele zapomenuto. Naopak. Jen je třeba vyčkat správného okamžiku. A my bychom však pokračování určitě rádi viděli, co vy?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama