Obří záchody a trpaslíci v The Sims 4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Obří záchody a trpaslíci v The Sims 4

Obří záchody a trpaslíci v The Sims 4

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

5. 9. 2014 11:18 5
Reklama

Ať už nejnovější díl simulace života hrajete nebo stále čekáte na první recenze, možná vás zajímá, co všechno vás vlastně v The Sims 4 čeká. Američtí hráči, kteří hru dostali s dvoudenním předstihem před námi, již stačili objevit možná zapomenutý debugový příkaz, kterým lze jakýkoliv předmět zvětšovat či zmenšovat.

Pokud vám tedy není velká televize dostatečně velká, podržením shift společně s tlačítky [ a ] můžete obrazovku zvětšit na opravdové domácí kino. Samozřejmě tím to nekončí, protože hráči si na svých pozemcích vystavili obří záchodové mísy a sousedství zahltili kolosálními zahradními trpaslíky.

Hra je stabilní a ani se záchodem pro obra nepadá, leč překrývající se předměty při načtení pozemku jsou údajně automaticky prodané.

Nicméně to není jediná podivnost, která The Sims 4 doprovází. Někteří hráči se obracejí na podporu s grafickým glitchem, který postupně rozšiřuje přes celou obrazovku klasické rozpixelování nahatých partií.

Obří záchody a trpaslíci v The Sims 4
i Zdroj: Hrej.cz

Ačkoliv se Maxis ke grafickému glitchi zatím oficiálně nevyjádřili, panuje přesvědčení, že se jedná o protipirátské opatření, které se dle hráčů, kteří mají zkušenost s upirátěnou i s legální verzí, v té druhé neobjevuje. Pokud tomu tak doopravdy je, je to jeden z nejlegračnějších a zároveň asi i nejefektivnějších způsobů, jak donutit hráče, aby si stáhnutou kopii hry zakoupil.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama