TF2 omylem v ruském dokumentu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka TF2 omylem v ruském dokumentu

TF2 omylem v ruském dokumentu

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

8. 9. 2014 08:15 4
Reklama

Chyby se stávají. Někdy se ve zpravodajské relaci na BBC objeví logo UNSC z Halo vedle Amnesty International, jindy se třeba plakát k Team Fortress 2 objeví v ruském dokumentu o první světové válce.

Když před několika lety Valve spustilo kampaň, ve které se hráči měli přidat na stranu Soldiera nebo Demomana při jednom z updatů, fanoušci byli vyzváni k vytvoření fanartu propagující tu či onu stranu. Uživatel TankTaur z DeviantArt přispěl třemi povedenými plakáty, které se inspirovaly estetikou plakátů první poloviny dvacátého století... a tím by to skončilo, kdyby někdo v ruské televizi dával větší pozor při sběru materiálů.

V nedávno odvysílaném dokumentu o západní válečné propragandě se jeden z plakátů objevil jako ukázka, kterak byli němečtí vojáci démonizováni jako krutá monstra. To je sice pravda, ale americká propaganda jistě nevybízela k připojení se k Team Demoman.

TF2 omylem v ruském dokumentu
i Zdroj: Hrej.cz

Omylu si všiml ruský blogger Nikita Lichačjov, od kterého zprávu převzaly International Business Times a později i herní média. Docela pěkná PR pro Valve a autora plakátu, nemyslíte?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama