Zombie od Capcomu se obrací na Steam
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zombie od Capcomu se obrací na Steam

Zombie od Capcomu se obrací na Steam

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

9. 9. 2014 14:30 1
Reklama

Několik dní po vydání Dead Rising 3 na Steamu se Capcom opět hlásí o slovo a skrze komunitního manažera Bretta Elstona oznamuje, že její tři tituly, Resident Evil 5, Dead Rising 2 a Dead Rising 2: Off The Record opouštějí Games for Windows Live a stěhují se na Steam.

Capcom tak zřejmě odpovídá na dlouhotrvající poptávku po jeho hrách na Steamu, neboť mnohým hráčům uzavřená platforma Games for Windows Live nevyhovovala. Ohledně ukončení GFWL se na začátku léta spekulovalo, ale Microsoft prohlásil, že službu rušit nechystá a bude nadále nabízet podporu titulům, které pod ní zůstanou. To se teď už nebude týkat trojice her od Capcomu, které by se měly na Steamu objevit někdy z kraje příštího roku.

Resident Evil 5 nechvalně posunul hororovou sérii do akčnější polohy, která mnoha hráčům neseděla. Na druhou stranu ve dvou hráčích byl průchod hrou mnohem příjemněší a zábavnější. Dead Rising 2 pak rozvinul koncept původní zombie hry a přesunul dějiště do zábavného parku o velikosti města. Dead Rising 2: Off The Record je nekanonický spin-off, ve kterém na místo hrdiny druhého dílu se ve stejné situaci ocitá hrdina původní hry. Oba tituly se dočkaly poměrně kladného přijetí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama