Bohemka odpovídá na kritiku DayZ
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Bohemka odpovídá na kritiku DayZ

Bohemka odpovídá na kritiku DayZ

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

10. 9. 2014 16:47 7
Reklama

Jedním z mnoha rizik her s předčasným přístupem je vlna kritiky, která se může na daný projekt snést v době, kdy ještě ani omylem nereprezentuje výslednou podobu hry. Bohužel, vývojáři s tím musí počítat dopředu a připravit se na obranu, podobně jako v případě Bohemia Interactive a DayZ.

Producent Brian Hicks promluvil k fanouškům na oficiálním diskuzním fóru, aby vysvětlil, že kritika skutečně není na místě. Všem totiž nemusí být zřejmé, že hra je stále ve vývoji a na Steamu je k dispozici rozpracovaná verze se spoustou nedodělků a chyb, které se však v plné verzi neobjeví. "DayZ je ze standardního tříletého cyklu ve vývoji pouhých 11 měsíců. Nemohu vás přinutit, abyste se stali fanoušky DayZ, ale mohu říct následující - odhadovat či soudit DayZ v tak raném stádiu vývoje, je jako kritizovat malbu po několika tazích štětcem," napsak Hicks konkrétně.

Ve svém příspěvku nazvaném - Ztratili jste víru v DayZ? - pak ve vší slušnosti vyzval hráče, kteří nejsou spokojeni se současným stavem hry, aby si dali pauzu a vrátili se v době betatestu, nebo až se zahájením prodeje. Nikomu toto rozhodnutí nedává za vinu a respektuje, že předčasný přístup DayZ má svoje světlé i stinné období tak, jak se hra postupně vyvíjí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama