Na co se těšit v next-gen portu GTA V?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Na co se těšit v next-gen portu GTA V?

Na co se těšit v next-gen portu GTA V?

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

12. 9. 2014 08:26 9
Reklama

Z prezentace za uzavřenými dveřmi k nám doléhají údajné detaily nadcházejícího next-gen portu úspěšného GTA V. Tři čtvrtě hodiny dlouhá prezentace prý probíhala k představení hry prodejcům, jmenovitě na popud především amerického GameStopu, zástupců však bylo více. Berme však v potaz, že se jedná zatím pouze o spekulace, ovšem u takto očekávané hry se jim rádi budeme věnovat. A o čem se to nyní šušká?

Předně se máme pochopitelně těšit na maximální ždímání výkonu nových konzolí, předělané mnohem detailnější modely nejen postav, ale prakticky také všeho v jejich okolí. Údajně mělo i dojít k markantnímu zvýšení detailů ulic, přibýt měly i reálně vyhlížející louže po dešti a zvýšen byl počet zvířat v přírodě. Ty budou mít dokonce modelovanou srst, nikoli pouze texturu. Dohled hry je údajně zvýšený na dosud nevídanou úroveň. To vše jsme ale měli možnost již tak trochu odtušit z E3 traileru, jenž můžete zhlédnout níže.

Neodtajněný zdroj si liboval prakticky ve všem, co měl možnost slyšet. Údajně šlo o PS4 edici hry a tvářila se, že běžela v 1080p rozlišení. Navíc má hra obsahovat i nějaký nový obsah – jediným příkladem zatím byla nová muzika v rádiu. Co se data vydání týče, tak to prý nepadlo. Zástupci Rockstaru však slibovali, že hra vyjde v brzké době. Tak uvidíme.

Kolem a kolem, máme se prý těšit na komplexní remasterovanou edici, nikoli na pouhopouhý port rok starého titulu. Tak snad se to vyvede podle našich nejlepších představ a přání, co říkáte? Určitě se s námi podělte o to, zda vás Rockstaři mají šanci nalákat ke koupi hry i podruhé, tedy pokud již vlastníte edice pro starší konzole?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama