Assassin's Creed se podívá do Číny
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Assassin's Creed se podívá do Číny

Assassin's Creed se podívá do Číny

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

22. 9. 2014 22:06 10
Reklama

Ubisoft odhalil své budoucí plány a mnohými hráči vytoužená lokace se v asasínské sérii ukáže velice brzy... ale v trochu jiné podobě než bychom asi uvítali. 

V rámci představování obsahu season passu bylo odhaleno nečekané překvapení - pseudo-2D plošinovka Assassin's Creed Chronicles: China, samostatná hra, která vyjde jako součást season passu. V ní se vtělíme do kůže poslední asasínky z čínského bratrstva, mladé Shao Jun, v Číne 16. století. Mrštná Číňanka se dříve objevila jako schovanka a žákyně Ezia Auditore v animovaném kraťasu Assassin's Creed Embers a knize Assassin's Creed Revelations, ale hrát za ní budeme poprvé až v Chronicles: China.

Plošinovka bude vyvedena v malovaném stylu, bude se odehrávat v 3D světě, ale sledovat ji budeme z bočního pohledu a měla by do tradiční stealth hratelnosti přidat nové prvky v podobě bojového umění a speciálního asasínského vybavení. Nový název Chronicles: China navíc naznačuje, že by se mohlo jednat o začátek nové větve asasínských her.

Trochu tradičněji pak působí zbytek obsahu season passu, který do Assassin's Creed Unity přidá nové mise, zbraně a ucelený příběh Dead Kings, který se odehrává po hlavní příběhové linii v Unity. V něm se Arno vydá do kobek v Saint Denis, kde byli pohřbeni francouzští králové. Zde na něj kromě pokladů a hlavních příběhových misí čekají nové zbraně (něco zvané gilotinová puška, co si nedokážeme pořádně představit), co-op mise a vedlejší úkoly.

Obsah season passu by se měl v Assassin's Creed Unity objevit někdy začátkem roku 2015, hra samotná vychází 13. listopadu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama