Editor Trine a Trine 2 je v otevřené betě
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Editor Trine a Trine 2 je v otevřené betě

Editor Trine a Trine 2 je v otevřené betě

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

25. 9. 2014 12:46
Reklama

Logické kooperační plošinovky chytají druhou mízu díky spuštění veřejného testu editoru úrovní, díky kterému budou moci fanoušci pohádkových her vytvořit vlastní levely. Budou k tomu sice potřebovat trochu trpělivosti a umu, ale ta možnost tady zkrátka je.

„Takže, vytvořili jsme snadnou verzi editoru, kterou může používat každý? Odpověď zní... ne zcela." píší tvůrci na svém blogu. „Místo toho jsme otevřeli wiki stránku, na které nabízíme základní instrukce k používání našeho editoru." Wiki stránka je přístupná všem registrovaným uživatelům a Frozenbyte si slibují, že časem bude naplněna samotnými uživateli.

Důvod proč editor si tvůrci dosud nechávali jen pro sebe je právě ten, že neexistuje žádná ucelenější dokumentace jeho užívání. Jedná se o vlastní nástroj, který si studio vytvořilo ke tvorbě překrásných úrovní, což hře propůjčilo nezapomenutelnou osobitost, výměnou za nestandardní způsob tvorby.

Editor tak nabízí možnost nejen vytvořit vlastní levely, ale také upravit ty stávající. Každý z dílů má vlastní editor, který naleznete na stránkách studia. Troufáte si?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama