Chystá se na nás remake Pathologicu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Chystá se na nás remake Pathologicu

Chystá se na nás remake Pathologicu

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

30. 9. 2014 15:19
Reklama

Šest dní zbývá do konce Kickstarterové kampaně remaku osm let starého titulu Pathologic a již teď mohou autoři slavit – podařilo se jim vybrat kýžených čtvrt milionu dolarů na to, abychom se mohli opět ponořit do temné atmosféry města zmítaného těžkým morovým osudem a obývaného postavami tak podivnými, až z toho zrak přechází.

Pokud vám Pathologic nic neříká, směle vás odkážeme na stránku hry na serveru Good Old Games. Pathologic byl jedinečným výletem s časovým limitem – jako hráči jsme měli omezený počet dnů na to, abychom se dokázali vypořádat s těžkým osudem a vyjít ze hry jako vítězové. Nebo alespoň jako přeživší, Pathologic byl totiž vše, jen ne optimistickou hrou. Pro přiblížení titulu vás odkážeme na naši recenzi z roku 2006, kde si hra vynesla zasloužené absolutorium.

Chystá se na nás remake Pathologicu
i Zdroj: Hrej.cz

Remake by měl spatřit světlo světa na PC, Linuxu, Macích, Xbox One i PS4, pokud se však ještě komunita zmůže a pošle autorům ve zbývajících dnech ještě další dodatečné finance, můžeme se těšit na ještě bohatší zážitek. Teď už je to na nás a naší ochotě přispět na jeden z těch originálnějších titulů.

Chystá se na nás remake Pathologicu
i Zdroj: Hrej.cz

Autoři slibují realistický a atmosférický zážitek, ve kterém nebude nouze o volby se skutečnými dopady na herní svět a velkou variabilitu v hratelnosti slibující replaybilitu netušených rozměrů. Ruští vývojáři nás uvrhnou na celých dvanáct dní do toho nejtemnějšího možného scénáře. Budeme sami a budeme bojovat o život ve světě, který si nezadá s těmi nejodvážnějšími surival a explorativními tituly. Pro detailní informace určitě zabrouzdejte na oficiální Kickstarterovou stránku hry.

Co tomu říkáte vy? A pokud jste o původní Pathologic zavadili, jaký to ve vás nechalo dojem? Určitě se o své zážitky podělte s těmi, kteří do videoherního průmyslu naskočili později!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama