Xbox One v Anglii poráží PS4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Xbox One v Anglii poráží PS4

Xbox One v Anglii poráží PS4

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

30. 9. 2014 08:45 22
Reklama

Prakticky od samotného startu prodeje nových konzolí píšeme prakticky výhradně o tom, kde všude PlayStation 4 vede v prodejních číslech nad Xbox One. Naposled jsme psali například o tom, že se PlayStation 4 v USA prodával lépe již celkem osm měsíců v řadě. Nyní se však karta obrací a zprávu máme po dlouhých měsících opačnou.

Nepřichází však z amerického trhu, ale z britského. Tam Xbox One dokázal z týdne na týden zvýšit své prodeje o 155 % a konečně tak překročit úspěchy konkurence. Lví podíl na tom měla promo akce pořádaná ke startu prodeje Fify 15. Veškeré televizní reklamy tam totiž proklamovaly výhradně Xbox One verzi hry na úkor těch ostatních. Vedle toho také konzole krátkodobě zlevnila o 20 liber a poprvé tak byla cenově dostupnější než právě PS4.

Nezbývá než dodat, že úspěch konzole od Microsoftu je jistě vítanou zprávou pro všechny hráče, bez ohledu na jejich osobní preference. Zdravá konkurence je totiž třeba a dlouhodobý úspěch jediného hráče by mohl ve finále být jen a jen na škodu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama