DayZ pravděpodobně vyjde i na XOne
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka DayZ pravděpodobně vyjde i na XOne

DayZ pravděpodobně vyjde i na XOne

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

1. 10. 2014 10:54 5
Reklama

V polovině června jsme vás informovali o tom, že se DayZ podívá i na konzole nové generace. Tvrdili jsme však, že z nových konzolí se DayZ s největší pravděpodobností objeví na PlayStationu 4. Nicméně nejedná se o exkluzivitu, jak se snad z původní zprávy mohlo zdát.

Dean Hall by totiž z DayZ rád měl titul skutečně multiplatformní, ovšem nic konkrétního zatím nevíme.  Vývojáři v čele s Deanem totiž nehodlají nic prozrazovat ani naznačovat. Alespoň ne do té doby, dokud nebude takzvaně ta pravá chvíle. To je samozřejmě pochopitelné a my tak můžeme zatím pouze spekulovat o tom, kam všude se DayZ podívá. Vedle oznámené PS4 verze se však rozhodně přikláníme k budoucí existenci Xbox One verzi.

Dean zároveň zmiňuje, že datum vydání PS4 verze zatím nelze oznámit – hra se na PC stále nachází ve stavu rozdělaného titulu, a dokud Sony nespustí nějakou vlastní verzi předběžného přístupu (o těchto plánech jsme také již psali), tak se o DayZ na PS4 zřejmě jen tak nedozvíme.

Nezbývá tedy než čekat a především krotit své obavy, aby se tak komplexní survival titul dal na konzole a především gamepady přenést pohodlně a bez jakýchkoli bolavých kompromisů.

Jaký na to máte názor vy? Půjde podle vašeho názoru DayZ pohodlně přenést na konzole? A především, byli byste ochotni kupovat nedodělané hry vedle Steamu i na svých konzolích?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama