The Sims 4 přivítají duchy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka The Sims 4 přivítají duchy

The Sims 4 přivítají duchy

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

2. 10. 2014 08:00 2
Reklama

Zhruba měsíc po vydání dostávají čtvrtí The Sims první obsahovou nadílku a tentokrát zdarma. Automatický update do hry přidává duchy, kteří poprvé v historii série v základní hře dosud chyběli.

Duchové jsou zkrátka duchové - mrtví Simíci se nyní mohou vrátit a strašit a komunikovat s jinými Simíky a ovládat předměty. Za duchy nelze zprvu hrát, je třeba se s nimi skamarádit a poté je vyzvat, aby se k vám oficiálně přidali do domácnosti.

Jejich povahu určuje způsob jejich smrti. Například ti, které zabil elektrický proud budou rozbíjet domáci elektroniku, ti, které snědla kraví kytka pak budou ve špatné náladě zabíjet rostliny, v dobré pak je naopak odplevelovávat.

Duchové jsou podobně jako normální Simíci obětí svých nálad, která navíc v jejich případě určuje jejich barvu. Fialoví tak budou vyprávět vtípky, červení se budou vztekat, růžoví pak flirtovat, a ano, lze se vyspat s duchem. Co všechno s duchy můžete dělat se dočtete na oficiálních českých stránkách hry.

Update také přináší novou barvu očí, nového trpaslíka a oblečení na párty ve stylu Hvězdných válek. Příští měsíc se mohou hráči těšit na přidání bazénů a v prosinci by hra měla pomocí aktualizace dostat nové profese.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama