Zkuste demo A Golden Wake
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zkuste demo A Golden Wake

Zkuste demo A Golden Wake

Marek Švrkala

Marek Švrkala

5. 10. 2014 15:10
Reklama

Fanoušci adventur se v říjnu dočkají nejen očekávaného remaku Gabriela Knighta, ale i úplně nové adventury A Golden Wake. Nadějný titul v retro kabátku vydá studio Wadjet Eye Games, pro které hru připravil Grundislav, autor známé freewarové série Ben Jordan: Paranormal Investigator.

Jména vývojáře Grundislava a studia Wadjet Eye Games jsou na adventurní scéně zárukou jisté kvality, pokud ale přesto máte pochybnosti a nevíte, jestli se vám bude klasická adventura z prostředí Floridy ve 20. letech minulého století líbit, můžete si ji zkusit v hratelné demoverzi.

„Mohou tady být hráči, kteří si nejsou jistí, zda A Golden Wake koupit. Rozumíme vám. Jste skeptičtí. Chcete si hru vyzkoušet, než si ji koupíte. A nyní můžete,“ vzkazují tvůrci na oficiálních stránkách, kde je demo ke stažení ve verzích pro PC, Mac i Linux.

Ve hře se stanete realitním makléřem Alfie Banksem, který se vydá do Miami vydělat nějaké ty dolary. Dá se ale očekávat, že se zaplete do mnoha problémů, jež budete muset řešit. Už první minuty po spuštění dema potvrzují, že tvůrci umí skvěle naladit dobovou atmosféru, a tak A Golden Wake určitě vyzkoušejte. Plná verze vychází 9. října a nyní si ji můžete předobjednat i s jazzovým soundtrackem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama