WoW opět slaví nárůst předplatitelů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka WoW opět slaví nárůst předplatitelů

WoW opět slaví nárůst předplatitelů

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

15. 10. 2014 09:49 2
Reklama

Do vydání World of Warcraft: Warlords of Draenor zbývá pár týdnů, a to je ideální příležitost pro všechny ty, kteří pozastavili své předplatné WoWka k tomu, aby jej opět obnovili. A že se tak skutečně děje, to dává Blizzard vědět tiskovou zprávou vypovídající o tom, že v poslední době narostl (ve třetím čtvrtletí letošního roku) počet hráčů rovnou o sedm set tisíc z 6,8 milionů hráčů na 7,4. To je rozhodně potěšující zpráva – od roku 2010 má počet hrajících pouze sestupnou tendenci.

Blizzard ještě vydává jednu významnou aktualizaci. Ta nese jméno Iron Tide Update a přináší všechny dosavadní rozšíření hry zdarma.

Do 13. listopadu, kdy přídavek vyjde, stále ještě něco času zbývá, aby ale nenastala nuda, tak Blizzard ještě vydává jednu významnou aktualizaci. Ta nese jméno Iron Tide Update a přináší všechny dosavadní rozšíření hry zdarma všem předplatitelům. Vedle klasických oprav a optimalizací jsou tak všechny přídavky od příštího týdne k dispozici zdarma – Blizzard zkrátka ví, jak si své hráče hýčkat a především udržet, což jen dokládá právě oznámený vzrůstající počet předplatitelů. To je něco, co Blizzard od vydání Mists of Pandaria nezažil.

Co na to říkáte vy? Hrajete ještě toto téměř dekádu staré MMORPG a těšíte se na další, v pořadí již páté rozšíření? Warlords of Draenor je zasazeno po událostech Mists of Pandaria do alternativního univerza Draenoru, původního sídla orků z druhého dílu klasické RTS Warcraft.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama