Chivalry dorazí na konzole až v prosinci
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Chivalry dorazí na konzole až v prosinci

Chivalry dorazí na konzole až v prosinci

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

18. 10. 2014 09:08 1
Reklama

Tým vývojářů ze studia  Torn Banner Studios a vydavatel Activision oznamují, že jejich středověká akce jménem Chivalry: Medieval Warfare konečně také po více jak dvou letech spatří světlo světa také na konzolích. Nedávno oznámené datum vydání však neplatí a tato historická rubačka vyjde přeci jen ještě o pár týdnů později.

Pokud byste si tak rádi zařádili proti svým kamarádům i neznámým hráčům i za pomocí něčeho jiného než současných či futuristických zbraní, tak zpozorněte. Chivalry je multiplayerovou akcí zasazenou do středověku a přináší klasické souboje multiplayerových her s tím rozdílem, že se bude řádit na blízkost. V případě boje na dálku pak nastupují kuše či luky. Na výběr je celkem více jak šest desítek dobových zbraní a čtyři třídy bojovníků. Na mága však zapomeňte rovnou. Pro bližší informace se podívejte na naši recenzi PC verze.

Na Xboxu 360 a PlayStation 3 hra vyjde až začátkem prosince – na PS tomu bude 2. prosince, na Xboxu pak 3. prosince. Cena je stanovená na sympatických 15 dolarů. Tak co vy na to, naskočíte, nebo se raději odvrátíte k něčemu svižnějšímu a podstatně moderněji zasazenému, jako je například Destiny z dílen Bungie?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama