Stanley Parable prodal milion kopií
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Stanley Parable prodal milion kopií

Stanley Parable prodal milion kopií

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

21. 10. 2014 16:40 3
Reklama

Nezávislý a především velmi nestandardní titul jménem The Stanley Parable pokořil metu jednoho milionu prodaných kopií hry. Následuje tak dnešní příklad Space Engineers, kteří slaví identický úspěch. Pokud byste však netušili, kdo ten milionový Stanley vlastně je, tak vás odkážeme na rovněž krajně nestandardní Tomusovu recenzi.

Žánrově těžko zařaditelný kousek se tak řadí po boku dalších, podobně úspěšných titulů, a my můžeme jen vyhlížet, kam se mozky stojící za tímto originálním počinem vydají příště a netrpělivě vyhlížet další díla. Pokud možno podobně ujetá.

Stanleymu k pokoření hranice jednoho milionu kopií stačil pouhý rok naplněný prakticky nulovým marketingem – hra vyšla akorát v říjnu minulého roku a její dobré jméno se šířilo prakticky jen z hráče na hráče a formou vesměs pozitivních recenzí.

To si dozajista uvědomuje i Davey Wreden, který za tímto skutečně originálním titulemstojí. Davey při této příležitosti prostřednictvím svého Twitter účtu děkuje všem fanouškům. Nám nezbývá než Daveymu pogratulovat a vás vyzvat k tomu, abyste sdíleli svůj názor na tuto z prvního pohledu viděnou hru s velmi netradičně pojatým vyprávěním příběhu – zahráli jste si Stanelyho? A pokud ano, co na něj říkáte?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama