Zahrajte si zdarma Civilizaci 5
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zahrajte si zdarma Civilizaci 5

Zahrajte si zdarma Civilizaci 5

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

21. 10. 2014 07:50 7
Reklama

Až do čtvrtka 23. října do deseti hodin dopoledne si můžete na Steamu zdarma zařádit a pokoušet se ovládat svět v Civilizaci 5. Ta je nyní k dispozici všem zdarma. Autoři se tím chystají na launch nové Civilization: Beyond Earth, která vychází hned den poté – 24. října přijde na PC, verze pro Mac a Linux vyjdou o něco později.

Ochutnávka páté Civky je to sice krátká – málokterá hra dokáže nabídnout stovky hodin zábavy, i tak se nicméně jedná o líbivý tah marketingového oddělení vydavatele 2K Games a může to mít pozitivní dopad na prodeje hry, byť se zasazením jedná o hry zcela odlišné. Pátá Civilization zdarma není jedinou novinkou  novou a o vesmíru zasazenou Civku si můžete zároveň již nyní začít na Steamu stahovat tak, abyste mohli v hodinu vydání hry směle osidlovat vzdálené končiny vesmíru. 

A pokud si navíc Beyond Earth na Steamu hru předobjednáte ještě před pátečním vydáním, čeká na vás bonus v podobě šestice map exoplanet vytvořených na základě reálných předloh a jež čekají jen na to, až je řádně obsadíme a zneužijeme pro další expanzi do vesmíru.

Těšíte se na obsazování dosud neviděných končin, nebo byste se raději drželi při zemi a přízemní nabídka páté Cvilizace zdarma vám přijde podstatně lákavější?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama