Policie pomáhá s Rainbow Six Siege
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Policie pomáhá s Rainbow Six Siege

Policie pomáhá s Rainbow Six Siege

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

22. 10. 2014 11:56
Reklama

Zrušení Rainbow Six Patriots po dlouhém tichu možná nikoho tak úplně nepřekvapilo, představení Rainbow Six: Siege však jistě překvapením pro mnohé fanoušky série bylo. Čistě multiplayerová akce zasazená do obydlí, alias malých arén, je přeci jen dost podstatným odklonem od klasického ducha série postaveném na týmové spolupráci ve větších lokalitách.

Že to ale Ubisoft myslí se Siege vážně, to dokládá tvrzení z oficiálního blogu hry, na kterém vývojáři píší o přizvání skutečných členů speciálních jednotek GIGN (francouzská obdoba SWAT či české URNY). Skuteční policisté měli jediný úkol – usměrnit autory hry tak, aby chování speciálních jednotek ve hře odpovídalo tomu v reálu a stejně tak i rukojmí, kteří budou moci při neopatrném zacházení přijít i o život. Vedle akčního jádra hry bychom se tedy teoreticky mohli těšit i na trochu realismu, pochopitelně však nemáme pochyb o tom, že i ten bude podřízen zábavnosti titulu.

Vývojáři v příspěvku trefně upozorňují na fakt, že ač jsou všichni zkušenými v oboru FPS, tak ve finále se stále jedná pouze o tým hráčů, nikoli policistů a jejich pohled na věc tak může být podstatně zkreslený. Jak jejich snaha dopadne a zda podobné snažení nakonec dopadne na úrodnou půdu, to budeme moci vidět nejdříve příští rok. Kdy přesně, to zatím bohužel nevíme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama