Slender dorazí také na XOne a PS4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Slender dorazí také na XOne a PS4

Slender dorazí také na XOne a PS4

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

27. 10. 2014 11:57
Reklama

Slender: The Arrival vedle starších konzolí dorazí také na ty nové, na Xbox One, PlayStation 4 a zřejmě také překvapivě i na Wii U. Alespoň tak nám to naznačuje ratingová agentura PEGI a její výpis, který můžete vidět na následující adrese.

Zatím má tedy tato zpráva punc pouhé spekulace a oficiální prohlášení chybí, úspěch pokračování původně freewarového titulu je však jistě dostatečným důvodem k tomu, aby se příběh vysokého habána bez tváře rozšířil i na další zařízení – své zákazníky si tam jistojistě najít dokáže a těch dobrých hororových titulů je jako šafránu.

Po Xbox 360 a PlayStation 3 verze by se tedy mohli dočkat i majitelé nových konzolí. Ti se Steam verzí se již dočkali aktualizace, která do hry přinesla bonusové úrovně a další přidaný obsah vydaný u příležitostí vydání konzolových verzí hry.

Co byste na Slendera řekli na svém Xbox One či své PS4 vy? Uvítali byste další hororový indie titul, nebo jste se Slendera již přejedli jinde? A pokud byste náhodou nevěděli, kdo to ten Slender Man je, tak se určitě mrkněte na naši recenzi a ujít si pod článkem nenechte ani naše Hrajte s námi, kde se Slenderem utkali Tomus s Petrem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama