Klasiky od LucasArts nyní i na GOG
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Klasiky od LucasArts nyní i na GOG

Klasiky od LucasArts nyní i na GOG

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

28. 10. 2014 10:58 1
Reklama

Dnešek je významným dnem nejen pro vlastence, ale především také pro hráče – dnes dorazila na PlayStation 4 zatím pravděpodobně dosud nejvýznamnější aktualizace přinášející možnost sdílení her. Vedle toho se také začíná prodávat hardcore RPG Lords of the Fallen.

To není ale vše a velmi příjemné překvapení si pro nás rovněž nachystal server Good Old Games. Ten by měl počínaje dneškem prodávat klasiky z dílen studia LucasArts. Jde o šestici titulů, mezi které patří například The Secret of Monkey Island: Special Edition či dnes již neméně legenrádní Star Wars: Knights of the Old Republic. Za zmínku rovněž stojí, že například takový Star Wars: X-Wing Special Edition je v digitální distribuci k dispozici vůbec poprvé.

Dozvídáme se tak z příspěvku na oficiálních fórech tohoto distribučního kanálu, kde je k dispozici zároveň také kompletní výčet všech šesti titulů první vlny. Nepochybujeme, že další jistě budou následovat. Zakoupit však hry ještě nejdou – ke spuštění prodeje by mělo dojít ve tři hodiny našeho času.

Tak co tomu říkáte, vrhnete se do víru vybraných klasik LucasArts, nebo jen ohrnete nos a půjdete se věnovat něčemu modernějšímu a třeba i podstatně akčnějšímu, jako je například nově vydaný Sunset Overdrive pro Xbox One?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama