Next-gen GTA V ocení stávající hráče
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Next-gen GTA V ocení stávající hráče

Next-gen GTA V ocení stávající hráče

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

28. 10. 2014 15:24 6
Reklama

Přechod z jedné generace konzolí na novou má v případě celé řady titulů mnoho podob. Shodneme se však jistě na tom, že ten nejlepší možný přechod má tu podobu, ve které je hráč vlastnící titul pro starší generaci zařízení odměněn při nákupu edice hry určené na generaci novější.

Stávající hráči nepřijdou o svůj postup ve hře, ale budou si jej moci přenést na libovolnou z nových platforem.

Přesně to bude případ i GTA V, které 18. listopadu dorazí na Xbox One a PlayStation 4 a 27. ledna pak i na PC. Všichni majitelé stávajících konzolových verzí dostanou při nákupu next-gen verzí (PC nevyjímaje) přístup k exkluzivním aktivitám, výbavě i dopravním prostředkům. Kompletní výčet změn je k dispozici zde, my zde pro vás vybíráme ty nejzajímavější.

V roli Michaela se budete moci podívat v nové misi na zoubek dosud neobjasněné vraždy. Za úspěšné splnění mise vás čekají nové grafické filtry pro hru samotnou i pro její fotografický mód. Těšit se mhou hráči dále na futuristickou pušku railgun a dále třeba také na fotografické výzvy v divoké krajině. Chybět samozřejmě nesmí ani řada nových dopravních prostředků, mezi nimiž nechybí i nové letadlo, ponorka či vzducholoď. Zapomínat rovněž nesmíme ani na to, že stávající hráči nepřijdou o svůj postup ve hře, ale budou si jej moci přenést na libovolnou z nových platforem – podmínkou je mít účet ve službě Rockstar Social Club.

Tak co tomu říkáte, naskočíte do nových edic Grand Theft Auto V i přesto, že se vám již dávno roztočily placky v konzolích starších, nebo si zmíněné bonusy ujít necháte a počkáte si raději pár let na díl další, tentokráte již next-genový od samotných počátků? Nemáme pochyb, že nějaký takový dříve či později vznikne – bylo by přeci čirým diletantstvím nevyužít mamutí úspěch pátého dílu, že?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama