Update přidal bazény do The Sims 4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Update přidal bazény do The Sims 4

Update přidal bazény do The Sims 4

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

5. 11. 2014 07:56 2
Reklama

Pokud vaši Simíci trpěli nedostatkem chlóru v očích nebo si přáli zahrát na Kevina Costnera ve Vodním světě, nově přidané bazény by měly ukojit všechny jejich vodní potřeby.

Novinka v podobě bezplatného updatu lze postavit na jakémkoliv pozemku a při stavbě se chová jako místnost - u bazénu je tedy možné nastavit hloubku a lze stavět natahováním základních tvarů, a to i diagonálně. Vodní pasti si můžete vybavit světly, texturami zdí i dna, okny, samozřejmě i žebříkem, avšak nyní Simíci už dokážou dovnitř i ven lézt bez jeho nutnosti. Chcete-li tedy svého Simíka utopit, a samozřejmě, že chcete, tak ho pošlete plavat hladového či unaveného. Smrťák si ho pak už najde.

Plavání v bazénu tradičně Simíky baví a zvyšuje atletiku a v případě skupinového plavání si simulovaní lide ještě stačí poklábosit.

S bazény do hry přibyla nová kategorie oblečení - plavky pro muže i ženy jsou v několika málo druzích, ale lze je kombinovat s tričky, klobouky a brýlemi, pokud vaši Simíci raději tráví čas na lehátkách podél bazénů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama