Jaký by mohl být remake Mass Effect?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Jaký by mohl být remake Mass Effect?

Jaký by mohl být remake Mass Effect?

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

7. 11. 2014 13:47 8
Reklama

Zajímavý příspěvek se objevil na fórech NeoGAF – jeden z výkonných producentů Bioware Edmonton, Aaryn Flynn, tam sdílí své názory na případnou reedici Mass Effectu na nové konzole a ptá se čtenářů a hráčů, co by rádi v případě remasterované edice ve hře viděli. Sám za sebe vypichuje následující:

  • 1080p, - 60 fps
  • textury ve vyšším rozlišení a nové shadery
  • všechna DLC a plynulý zážitek bez nutnosti přecházet mezi jednotlivými díly za pomocí menu hry

Vlákno diskuze pak pokračuje velmi zajímavými postřehy z řad čtenářů, mezi které patří například převod bojového systému ME3 i do předešlých dílů série, zejména do dnes již lehce archaického prvního dílu.To však Aaron spíš zamítá – bylo by to prý příliš práce a nikdo nechce být nařčen z toho, že mění původního ducha hry, kterého má i dnes spousta hráčů raději. Dalším zajímavým nápadem je plná integrace DLC do hry taková, že budou nedílnou součástí příběhu, nikoli ve formě extra misí. Mrkněte sami a rovněž sami zkuste přispět svojí troškou do mlýna.

Flynn však zároveň popírá cokoli oficiálního a avizuje, že se, alespoň zatím, jedná zatím pouze o zvědavost. Na svém Twitteru rovněž dementuje dohady o tom, že by se na dnešní chystané diskuzi s vývojáři mělo odhalit cokoli,co by se týkalo původní trilogie či jejího remaku

I tak jsme ale nadšeni, že se i něco takového nenápadného děje a doufáme, že v budoucnu skutečně ke vzkříšení trilogie skutečně dojde. Co byste na remasterovanou edici původní trilogie pro nové konzole řekli vy?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama