Nové postavy v Heroes of the Storm
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nové postavy v Heroes of the Storm

Nové postavy v Heroes of the Storm

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

8. 11. 2014 11:41 1
Reklama

BlizzCon novinkami jen sršel a něco nového se dozvídáme rovněž o MOBA hře z dílen Blizzardu, Heroes of the Storm. Blizzard představil nový trailer a ohlásil datum uzavřené betaverze hry navazující na nejslavnější modifikaci Warcraftu 3, Dotu. Ta dnes jako značka náleží Valve a pokračuje druhým dílem.

Očekávaná betaverze bude uzavřená a odstartuje 13. ledna příštího roku a naváže tak na několikaměsíční alfaverzi hry. Tu jsme sami ozkoušeli a naše nepříliš nadšené dojmy se můžete dočíst zde.  Blizzard rovněž oznamuje velmi zajímavé trestání zaměřené na ty hráče, kteří zbaběle opouštějí rozehranou hru ve vidině přicházející porážky. Pokud budou inkriminovaní hráči podobné chování opakovat, tak je čeká oficiální štempl a při příštím matchmakingu dostanou obdobně se chovající hráče. Zkrátka, svůj ke svým. Blizzard však ujišťuje, že opětovným příkladným chováním se takový hráč bude moci opět navrátit mezi morální elitu.

Blizzard rovněž oznamuje řadu nových hrdinů Heroes of the Storm. Z těch nadšeně vypichujeme trio Erika, Baleoga a Olafa z archaické plošinovky The Lost Vikings. Mrkněte na trailer a uvidíte sami. Jak vidno, Heroes o the Storm navštíví značné množství postav z mnoha různých značek Blizzardu. Tak snad to také přispěje ke kvalitnímu zážitku ze hry!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama