Halo 2 Remastered dostane OST
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Halo 2 Remastered dostane OST

Halo 2 Remastered dostane OST

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

9. 11. 2014 12:41
Reklama

Když před deseti lety vyšlo Halo 2 na původní Xbox, vyšel spolu s hrou i samostatný soundtrack. A pamětníci nám jistě dají za pravdu, že i v tehdejší verzi hry stála hudba skutečně za to. Ostatně, kvalitním hudebním doprovodem byla série Halo proslulá vždy.

Nelze se tedy divit, že v případě vydání Halo 2 Anniversary se situace opakuje a do obchodů 11. listopadu půjde také soundtrack k reedici této FPS klasiky. Album bude k dostání na CD, v digitálním formátu a dokonce také na vinylech. Obsahovat však bude skutečně pouze skladby z druhého dílu hry, nikoli z celé kolekce Halo: The Master Chief Collection.

Halo 2 Remastered dostane OST
i Zdroj: Hrej.cz

Je otázka, jak to bude s dostupností na pevných nosičích v našich končinách, poslat s pořádnou mezikontinentální přirážkou lze však ledacos. Ovšem co se digitální distribuce týče, tak již nyní si můžete soundtrack předobjednat na iTunes.

Za zmínku rovněž stojí, že aktuální verze soundtracku není pouze přebalený původní obsah. Audio režisér studia 343 Industries, Paul Lipson, se dal dohromady s řadou dalších umělců (Lennie Moore, Tom Salta, Brian Trifton, Brian Lee White a Skywalker Sound) a společně přepracovali původní obsah soundtracku od Martina O'Donnella a Michaela Salvatoriho. Fandové druhého Halo se tak jistě mají nač těšit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama