Hry pro každého v Humble Bundle
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Hry pro každého v Humble Bundle

Hry pro každého v Humble Bundle

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

12. 11. 2014 09:13
Reklama

Třetí Humble Jumbo Bundle nejspíš nesleduje žádné tématické propojení her, neboť přichází jak s open-worldovou akcí, tak i 2D adventurou, závody a tahovou RPG strategií. To nám ale nijak nevadí, protože takhle si z nabídky vybere snad každý hráč.

V základu lze najít 3D adventuru Tesla Effect: A Tex Murphy Adventure, pokračování 16 let staré hry plné tajemství, vražd a vynálezů Nikoly Tesly, příběhové RPG Always Sometimes Monsters bez příšer, zato realistickými postavami, a 4 kopie týmové střílečky Insurgency. Pokud navíc jednu z kopií někomu věnujete do 9. prosince, dostanete od Humblu rogue-like co-op voodoo taškařici Full Mojo Rampage.

Pokud přeplatíte průměrnou částku, momentálně zhruba 6 dolarů, z balíčku dostanete navíc závody Grid 2, náklaďákové Euro Truck Simulator 2 a taktické RPG Blackguards. Humble Bundle slibuje, že se zde brzy objeví více her.

Nakonec za 12 dolarů se k celému balíčku přidá Saints Row IV, v současnosti asi nejulítlejší akce v otevřeném světě. Čekejte mimozemšťany, virtuální realitu a pušku hrající dubstep.

Část z vybraných peněz tentokrát půjde dvěma charitativním organizacím - Save the Children a charity: water. Samozřejmě je opět na vás komu a jakým dílem charitě, vývojářům a Humble Bundle přispějete.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama