Blizzard odměňuje trpělivé hráče
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Blizzard odměňuje trpělivé hráče

Blizzard odměňuje trpělivé hráče

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

19. 11. 2014 10:39 2
Reklama

Blizzard praktikuje vůči hráčům World of Warcraft vstřícné gesto a nabízí drobnou kompenzaci všem těm, kterých se dotknuly problémy, jež následovaly bezprostředně po spuštění pátého rozšíření tohoto MMORPG, Warlords of Draenor.

Blizzard bez okolků všem aktivním hráčům prodlužuje předplatné. Výkonný producent hry J. Allen "Nethaera" Brack se v příspěvku na oficiálním blogu hry kaje za potíže se startem spojené a slibuje hráčům výše zmíněné. Vedle omluvy tak všem aktivním hráčům přislibuje rovnou extra pět dní hraní navíc. Ty se budou týkat hráčů i zde v Evropě, jedinou podmínkou však je, že byli se svým účtem aktivní a hráli, či se o to alespoň pokoušeli 14. listopadu, kdy se potíže naplno projevily.

Nezbývá než pogratulovat všem obdařeným hráčům k nově nabytému hernímu času a dát Blizzard za příklad ostatním – část problémů se startem spojených jistě šla na jejich triko, těžko je však vinit za borce pokoušející stabilitu serverů DDoS útoky. Blizzard se k tomu však staví čelem a kompenzuje své věrné, stejně jako například v poslední době Evolution Studios po fiasku s Driveclubem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama