Další informace o Hře o trůny
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Další informace o Hře o trůny

Další informace o Hře o trůny

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

24. 11. 2014 14:46
Reklama

S blížícím se vydáním první epizody adventury Game of Thrones od vývojářů z Telltale Games se začínají hýbat ledy. Po prvním traileru, který jsme vám přinesli minulý týden, dostala hra oficiální kartu na Steamu a můžeme si tak doplnit další chybějící informace.

Jak už bylo několikrát zmíněno, děj se bude točit kolem rodů Forresterů ze severu Západozemí, takže nepůjde o kopii příběhu knih, resp. seriálu, odkud hra čerpá uměleckou licenci. I z toho důvodu museli vývojáři z Telltale přistoupit k vizuálnímu stylu odlišně a nabídnout věrohodné zpracování postav na základě vzhledu známých herců. Ani tak ale nestoupají nároky PC verze a hru si podle Steamu zahrajete i na průměrné sestavě. Stačit vám bude obyčejný dvoujádrový procesor, 3 GB RAM a grafická karta s 512 MB paměti.

Další zpráva je potěšující zejména pro ty z vás, kdo nevládnete angličtinou natolik, abyste si mohli užít hru v originále. Stejně jako v případě The Walking Dead, bude i pro Hru o trůny vznikat od stejného týmu česká lokalizace. Vyznačuje se nejen rychlostí, ale zejména svojí kvalitou. Pokud chcete zůstat v obraze, určitě navštivte blog překladatelů s přezdívkami Tomas2886 a Datastor a podpořte jejich práci.

Poslední věcí jsou nové obrázky, které si můžete prohlédnout pod novinkou. K vidění jsou představitelé rolí jako Catelyn Stark, Tyrion Lannister, Margaery Tyrell nebo Ramsay Bolton, posuďte jejich zpracování a dejte nám v komentářích vědět, jak se vám Hra o trůny od Telltale zamlouvá.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama