Zahrajte si 2D akci MiniDayZ
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zahrajte si 2D akci MiniDayZ

Zahrajte si 2D akci MiniDayZ

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

24. 11. 2014 17:40 1
Reklama

Šikovní fanoušci představují tuhou 2D alternativu k surival akci DayZ. Ta je šířena zcela zdarma. „Nakupovat“ můžete v oficiálním obchodě Bohemia Interactive Studio, potřebujete k tomu pouze účet v tamním obchodě. Registrace tedy zůstává jedinou podmínkou k vyzkoušení hry – čímž se pravděpodobně dostáváme k důvodu vlastní existence titulu ve zmíněném obchodě.

Ten se jmenuje MINIDAYZ a nabídne dost z toho, co nabízí i větší bráška. Vrhnete se tak opět do zombivci zaplevelené Černarusi, tentokráte však budete odkázáni sami na sebe. Čistě singleplayerové dobrodružství však vedle top-down 2D pohledu nabídne řadu starých známých charakteristik. Zombíci jsou pochopitelně stěžejním prvkem hry, chybět však nesmí ani crafting, spousta ukazatelů, které pro přežití musíte nutně sledovat a tuhá obtížnost slibující pořádnou výzvu. Vyhladovět či vykrvácet můžete zkrátka a dobře i zde, v milém 2D prostředí a především – nezávisle na platformě. MINIDAYZ je totiž klasickou hrou běžící v internetovém prohlížeči.

Zahrajte si 2D akci MiniDayZ
i Zdroj: Hrej.cz

Hra nyní dosáhla verze 1.0 a při této příležitosti vstoupila právě do obchodu exkluzivně pod hlavičkou BIS. Co se budoucnosti titulu týče, tak se máme těšit na další a další verze, v budoucnu snad dokonce včetně podpory multiplayeru. Neváhejte a naskočte, levnější už to zřejmě být nemůže.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama