Představujeme český titul Dark Train
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Představujeme český titul Dark Train

Představujeme český titul Dark Train

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

25. 11. 2014 17:03
Reklama

České studio Paperash představuje svůj nový projekt - Dark Train. Ten slibuje být titulem zaměřeným na šikovnost hráče a rovněž přináší neotřelé zpracování temného světa říznutého špetkou humoru a doslova vystřiženého z papíru podobně, jako tomu bylo například v titulu Tearaway.

Důraz na šikovnost hráče bude spočívat v hrátkách zaměřených na jemnou motoriku a také akceleraci a fyziku samotného kurzoru, kterým budeme pohybovat po originálně vytvořeném prostředí. To bude z větší části vytvořené z papíru a k tomu ručně malováno – na to, jak to bude v pohybu vypadat, se můžete ostatně podívat v prémiovém traileru pod novinkou. Velmi zajímavá je ale i vlastní tvorba prostředí, kterou autoři zachytili na blogu hry.

Dark Train rovněž slibuje přinést temnou atmosféru protkanou smyslem pro humor a lákávým vyprávěním využívajícím například bohatou mytologii samotného herního světa. Těšit se můžeme na příští rok, kdy hra vyjde na PC a předcházet jí bude v prohlížeči hratelný prototyp. Finální hra již ale v prohlížeči fungovat nebude, za to by však s odstupem času měla dorazit i na Mac a Linux.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama