Total War: Attila vychází v únoru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Total War: Attila vychází v únoru

Total War: Attila vychází v únoru

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

25. 11. 2014 08:36 2
Reklama

Sega se ruku v ruce s vývojáři ze studia Creative Assembly rozhodli prezentovat své očekávané strategické dílo, Total War: Attila. Činí tak formou videa představující různé předobjednávkové bonusy ke hře a rovněž se představení dočkala také speciální edice hry.

Total War: Attila vychází v únoru
i Zdroj: Hrej.cz

Video ukazuje záběry ze hry, a to konkrétně přehlídku námořnictva a bojů o město. Zatím hra vypadá parádně (nenechte si také ujít předchozí prezentaci dobývání měst) a vedel ukázek ze hry samotné se rovněž také konečně dozvídáme, na kdy se to vlastně máme těšit. Total War: Attila vychází celosvětově 17. února a pokud byste dokázali sehnat speciální edici hry (jež bude údajně dostupná pouze v severní Americe), tak se můžete těšit na biografii Attily, plakát a tři nové hratelné frakce, s nimiž se budete moci pustit do nelítostného boje proti hunskému válečníkovi. Ony frakce budou rovněž od 17. února samostatně v prodeji (za cenu osmi dolarů) v rámci DLC jménem The Viking Forefathers, jež ale lze mimo speciální edice získat také samotnou předobjednávkou hry.

Tak co na nový díl Total War říkáte? Líbí se vám nvé směřování této slavné značky a těšíte se, nebo raději od opětovného historického zasazení hry odvrátíte zrak jinam a počkáte si na jiné strategické tituly?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama