Humble Bundle ve jménu Paradoxu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Humble Bundle ve jménu Paradoxu

Humble Bundle ve jménu Paradoxu

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

2. 12. 2014 19:09 1
Reklama

Za jediný den končí exkluzivní nabídka jménem Humble Flash Bundle. Ta se tentokrát veze na vlně s vydavatelem Paradox Interactive a nabízí tak výhradně tituly tohoto vydavatele a vyhlášeného guru mezi strategiemi všeho druhu.

Za libovolnou částku můžete obdržet rovnou dvě kopie War of the Roses: Kingmaker Edition – jednu máte pro sebe, tu druhou pro kamaráda, kterému byste v této středověké akci nakopali zadek nejraději. Následujte strategický titul March of the eagles zasazený do Evropy počátku devatenáctého století, poté samostatný přídavek k sérii Hearts of Iron jménem Darkest Hour: A Hearts of Iron Game a méně známá sci-fi strategie Sword of the Stars II: Enhanced Edition.

Pokud navíc zaplatíte více jak průměrnou částku, což v tuto chvíli činí směšných dva a půl dolaru, tak se můžete těšit na strategii zprostředkovávající údržbu nad hromadnou dopravou jménem Cities in Motion 2 a k tomu také tahovou strategii ne nepodobnou sérii Heroes jménem Warlock: Master of the Arcane. Pokud se ale rozhodnete plácnout přes kapsu a zaplatíte rovnou více jak 16 dolarů, tak se můžete těšit také na Crusader Kings II v edici, jež obsahuje balíčky norských a ruských jednotek.

Veškerý příspěvek na dobročinné účely pak v případě této akce jde na konto nadace Charity: Water. Ta si klade za cíl zajistit přístup k pitné vodě všem obyvatelům naší zelené planety.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama