Na konzolové TESO se nezapomnělo
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Na konzolové TESO se nezapomnělo

Na konzolové TESO se nezapomnělo

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

4. 12. 2014 21:20
Reklama

Pokud vlastníte jednu z konzolí nové generace a například takové Final Fantasy XIV: A Realm Reborn se vám již zajídá a momentálně netrpělivě vyhlížíte další možné MMORPG zážitky, tak zpozorněte. Bethesda na vás totiž ještě nezapomněla, tedy alespoň ne tak docela.

Od vydání The Elder Scrolls Online uplynulo již mnoho vody, a ač ticho ohledně konzolových verzí, jež následovalo po vydání, mnohým naznačovalo to nejhorší, tak situace přeci jen nemusí být až tak beznadějná. Byť se tak v posledních měsících snad i mohlo zdát.

Ovšem čím dál tím více se zdá být reálné to, že původně avizované půlroční zpoždění nebude odpovídat realitě a TESO se zdrží ještě o něco více. Nicméně, z posledního přípěvku na oficiálních stránkách hry vyplývá to, že autoři pilně pracují na tom, aby si mohli hráči s novými konzolemi zahrát co nejdříve. Stále je však před autory příliš práce na to, aby již nyní oznamovali plánované datum vydání.

Co však autoři slibují již nyní, je například přenesení systémů Justice a Champion slibujících reálnější odezvu světa na počínání hráče v případě prvního jmenovaného a dostatek vyžití pro postavy na maximální úrovni v případě druhém. Tyto novinky by měly dorazit během lednového šestého updatu hry. Konzolové verze dále nabídnou předělané UI a plnou integraci s PSN a Xbox Live a více bychom se o nich měli dozvědět počátkem příštího roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama