Extra velká města v Cities XXL
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Extra velká města v Cities XXL

Extra velká města v Cities XXL

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

17. 12. 2014 11:20 2
Reklama

Virtuální starostové budou mít brzo důvody k oslavám. Kromě Cities: Skylines se pracuje na další městské strategii Cities XXL, která sice nemá stanovené datum vydání, ale její vývojáři - francouzští Monte Cristo - se už chlubí podobou své hry v prvním teaser traileru.

Cities XXL vycházejí z pět let starého titulu Cities XL a jedno X navíc v názvu značí, že nový díl nabídne možnost postavit opravdu rozlehlá města. Nebudeme muset stavět pouze na zelené louce, protože hra přijde s více než 70 různými mapami, které se budou lišit nejen terénem, ale i podnebím. Navíc si budeme moci vybrat i mezi několika skyboxy a užívat si svá velkoměsta ve dne i v noci.

Hráči si budou moci vybrat, zda své město budou stavět ve francouzském, anglickém či německém stylu, čemuž se podřídí vzhled ulic a silnic. Města budou obsahovat přes 1000 rozdílných budov a vývojáři myslí i na ekologické varianty měst, takže se zelení starostové mohou těšit na cyklostezky, sdílená parkoviště a možnosti upravit průmyslové budovy, tak aby neprodukovaly tolik znečištění.

Monte Cristo o své hře píšou v oficiální zprávě, že bude obsahovat i možnost správy města na nízké úrovni, jako například čistotu vzduchu v lokaci či úrovně hluku, případně atraktivitu místa kvůli turistickému ruchu.

Cities XXL vyjdou na Steamu s podporou Steam Workshop, který umožní rychlou instalaci modů a uživatelského obsahu zdarma.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama