Nová zaměstnání v patchi pro The Sims
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nová zaměstnání v patchi pro The Sims

Nová zaměstnání v patchi pro The Sims

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

17. 12. 2014 12:55 2
Reklama

Nejnovější patch pro simulaci života od EA do hry přidává dvě nové pracovní pozice, které se později větví do dvou kariér. Simové se tedy mohou stát obchodními magnáty, finančními investory, anebo profesionálním sportovcem - členem síně slávy či mistrem celé sluneční soustavy.

Stávající zaměstnání prošly mírnými změnami, které se týkají cílů potřebných pro povýšení. Na základě zpětné vazby Maxis upravil některé opakující se nebo nezáživné cíle, aby pracovní postup nebyl tak namáhavý.

Patchem se také odemyká možnost vzít si placenou dovolenou, která se nabírá pravidelnou docházkou do práce. Novopečené matky a čerství tatínkové si mohou také vzít placené volno po narození miminka, těhotné ženy pak ve třetím trimestru nemusí do práce.

Mimo změn kariér se patchem do hry přidává nové oblečení, vánoční dekorace, tématická hudba do rádií, zašpiněnost nemytých simíků, poživatelnost vypěstovaného ovoce, nový zahradní trpaslík a barevné varianty pro dveře, okna a římsy. Změnou prošla i galérie, která umožňuje snažší výběr připravených místností a třeba i přistěhovat stáhnutou rodinu rovnou do sousední parcely.

The Sims 4 nezačaly nejlépe, ale pokračující podpora po vydání hry, která navíc po kouscích přidává nový obsah, je rozhodně dobrým krokem, jak si mohou vývojáři napravit pošramocenou pověst. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama