Ve vývoji je volant pro farmáře
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ve vývoji je volant pro farmáře

Ve vývoji je volant pro farmáře

Ondřej Švára

Ondřej Švára

18. 12. 2014 11:07 3
Reklama

Úzce specializované simulátory dopravních prostředků trpí na základní koncepční problém, spočívající v neexistenci či nedostatku adekvátních herních ovladačů. Jak chcete například dokonale simulovat řízení autobusu, když hráčům chybějí volanty, schopné několika otáček kolem středové osy? 

Nad obecným problémem se vážně zamysleli vývojáři z firmy Mad Catz a představili návrh ovládacího systému, jež by měl ze specializovaných her přinést mnohem realističtější pocity. V tomto případě z her zaměřených na kočírování zemědělských strojů. Ano, čtete dobře. Mad Catz vyvíjí hardware kompatibilní se sérií Farming Simulator, přesněji s díly 2013, 2015 a budoucími.

Pultík, přinášející ten pravý požitek ze sklizně, vyjde pod značkou Saitek. Skládat by se měl ze speciálně designovaného volantu s 900stupňovým otáčením a typickou chytkou na jeho věnci, a také ovládacího panelu, jehož tlačítka budou plně programovatelná. Cena ani datum vydání ovládacího setu ještě nebyly potvrzeny, můžete si zatím aspoň prohlédnout zjednodušený návrh systému na obrázku níže.

Ve vývoji je volant pro farmáře
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama