Útěk z vězení v DLC pro Far Cry 4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Útěk z vězení v DLC pro Far Cry 4

Útěk z vězení v DLC pro Far Cry 4

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

19. 12. 2014 13:41 1
Reklama

Jedna z nejvýraznějších stříleček letošního roku - Far Cry 4 - se 13. ledna dočká dalšího DLC. Ponese název Escape from Durgesh Prison a, hádáte správně, půjde v něm o útěk z vězení.

Do nelichotivé pozice vězňů se dostane hlavní hrdina hry Ajay Ghale a Hurk z předchozího dílu. Společně pak musí splnit několik časem orámovaných misí a sekat se s ostatními hráči na žebříčcích. Sympatické je, že si DLC užijete jak v singleplayeru, tak samozřejmě i v kooperaci, ke které dvojice postav logicky vybízí.

A protože si hráči obecně stěžují na to, že hry už nejsou, co bývaly, rozhodli se vývojáři z Ubisoftu pro prvek permanentní smrti, což znamená, že po jakémkoliv neúspěchu budete muset rozehrát DLC znovu a těžit z toho, co jste se stihli naučit dříve. Uvidíme tedy, jak návrat k mechanismům z dob zavátých prachem uspěje v prostoru velkých komerčních her.

Jen pro úplnost dodáváme, že Escape from Durgesh Prison bude k dispozici pro všechny verze hry za cenu deseti dolarů. Pokud jste si koupili season pass za 30 dolarů, dostanete DLC samozřejmě zdarma.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama