Činí TESO krok k F2P modelu?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Činí TESO krok k F2P modelu?

Činí TESO krok k F2P modelu?

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

2. 1. 2015 09:21 2
Reklama

Ačkoliv zlí jazykové předvídali MMORPG ze světa Elder Scrolls brzký přestup na F2P model už při vydání, hra možná až nyní, zhruba třičtvrtě roku od launche, činí první krok, který by mohl znamenat, že The Elder Scrolls Online skončí s klasickým předplatným. Nově totiž zmizela možnost si hru předplatit na půl roku a zbývají možnosti 30 a 90 denního přístupu.

Lidé z Bethesdy to vysvětlují tím, že lidé prostě dávají přednost kratším a levnějším předplatným, ale podobná rušení dlouhodobých možností předplatného u jiných MMO později vyústila v kompletní přesun na F2P nebo B2P modely. A třeba u Star Wars: The Old Republic takový přesun znamenal oživení hry.

Bethesda samozřejmě žádné takové spekulace nepotvrzuje a i se standardním modelem plateb se jejímu MMORPG před půl rokem dařilo udržet slušných téměř 800 000 hráčů. The Elder Scrolls Online navíc chystají i konzolovou verzi hry a lednový update, který mimo jiné přinese do hry závody na koních a možnost zabíjet a okrádat NPC, společně se všemi následky - například vypsání odměny na vraha, kterého pak budou moci ostatní hráči lovit po světě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama