Mortal Kombat vítá zpět Kung Laa
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Mortal Kombat vítá zpět Kung Laa

Mortal Kombat vítá zpět Kung Laa

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

2. 1. 2015 12:24
Reklama

Do vydání desátého dílu v sérii brutálních bojovek Mortal Kombat zbývá už pár měsíců a vývojáři z NetherRealm Stuidos opět odhalili dalšího bojovníka, který se zápasem na život a na smrt má už jistou zkušenost. Kung Lao, který se poprvé objevil už v druhém dílu, se vrací a samozřejmě nemůže chybět jeho ikonický klobouk.

S bližším pohledem hru a na nové postavy přišel finský časopis Pelaaja. V něm se popisují Laovy tři variace - Tempest, při které používá klobouk jako štít, Buzz Saw, při které má klobouk ozubené hrany a Kung Lao ho může při hodech částečně ovládat, a Hat Trick, při kterém se klobouk stává Laovou prodlouženou rukou v kombech.

Příběh hry je zasazen o 25 let později než MK9, což tvůrcům dovoluje posunout děj hry o další generaci dopředu. Johnny Cage a Sonya Blade mezitím spolu vychovali dceru Cassie, která se také do desátého Mortal Kombatu přimíchá. Mezi dalšími potvrzenými bojovníky najdeme ikonickou dvojku Scorpion a Sub-Zero, bleskového Raidena, skoro-cyborga Kana a nekromanta Quan Chi, z nováčků pak právě Cassie Cage, hmyzí královnu D'Vorah, duo Ferra/Torr a nového vládce Outworldu, Kotal Khana.

Výběr bojovníka se pak promítne i do onlinových zápasů, ve kterých si hráči budou moci zvolit jednu z pěti aliancí a pod jejím jménem se účastit bojů s ostatními hráči. Tím se budou získávat body pro každou z frakcí, což bude mít za výsledek její momentální nadvládu, promítnutou například i v podobě herního menu v singleplayeru i multiplayeru.

Mortal Kombat X vychází na PS3, PS4, X360, XOne a PC už 14. dubna. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama